Texel

Fotografieworkshop Masterclass Duinlandschappen & Details op Texel

Datum: medio jan 2018 (3 nachten , aankomst vrijdag middag, vertrek maandagochtend na ontbijt).

Texel is één van de Waddeneilanden dat deel uitmaakt van de UNESCO-Werelderfgoedlijst. De aangrenzende Waddenzee wordt wereldwijd gezien als het grootste natuurlijke systeem van zand- en slikplaten! Geen wonder dus dat dit een mekka is voor fauna en flora. Samen met de steeds veranderende duinen, onze speelgrond voor het weekend. Alles tot in de puntjes verzorgd zodat jij je 100% fotografisch kan uitleven.
Texel als ultieme droomlocatie voor fotografen
Dit weekend staat volledig in het teken van landschap en detail. Strand, zee, duinen, schelpen en allerlei andere details kun je optimaal fotograferen. Zowel in het landschap of als een detail opname. Toch vergt het heel wat oefening om alles naar wens in beeld te brengen. Tijdens deze workshop leren we je de kneepjes van het vak over deze boeiende tak van fotografie.
Tijdens de ochtend- & avondsessies leren we aan de hand van compositie, gebruik van filters, tegenlicht en diverse andere technieken hoe we een landschap of detail creatief of krachtig in beeld kunnen brengen. De focus ligt op het fotograferen van landschappen bij (ruim voor en na) zonsopkomst en (ruim voor en kort na) zonsondergang. Verder is de dagindeling weersafhankelijk.

Overnachtingen

Hotel Brasserie Rebecca, De Waal
Alles draait bij Rebecca om gastvrijheid en rust. Hotel Rebecca ligt op het mooie eiland Texel, In het plaatsje De Waal, het middelpunt van het eiland. De geschiedenis van De Waal voert terug tot de twaalfde eeuw.
Rebecca is een restaurant geïnspireerd door de passie voor lekker eten en een bijzondere locatie.
 Wij creëren smakelijke, traditionele gerechten met verse, lokale ingrediënten.

Kosten

Totale kosten voor deze workshop inclusief overnachtingen (1-persoonskamer), inclusief ontbijt/lunch en luxe culinair diner (3-gangen) het gehele weekend: 695,00 Euro incl. BTW.
Exclusief: Vervoer heen- en terugreis, veerboot, Texel vignet, consumpties en evt. alle overige persoonlijke onkosten. Carpoolen in overleg.

Minimaal aantal deelnemers is: 3 personen, max. 4 personen. Basiskennis fotografie is vereist.

INSCHRIJVEN: voor 1 oktober 2017

AG_20150918-_AGP3035